Ja maar...

19-04-2015 08:30

Je wilt heel graag iets aan je omstandigheden, je leven, veranderen. Je wilt actie ondernemen, maar... je durft het niet, je denkt dat je het niet kunt. Je poging daartoe is al eens op niets uitgelopen en je eindigde weer bij af. En om dat traject nu weer te aan te gaan, weer die teleurstelling te moeten verwerken, gaat je te ver. Maar je bent niet tevreden met je huidige situatie. Je hebt misschien last van stress, van slapeloosheid, je bent ongelukkig, want je zou alles helemaal anders willen doen. Je zou je droom willen verwezenlijken, maar... daar ga je weer.

Je vervalt in de zogeheten belemmerende gedachten die je ervan weerhouden stappen te ondernemen, hoe klein ook. En om die (kleine) stappen gaat het. Een kleine stap in de goede richting kan tot een succesje leiden.

Daar heb je misschien de hulp van je Footloose Lifecoach bij nodig. Maar die hulp is slechts een wegwijzer, lopen doe je zelf. De successen die je behaalt, zijn het resultaat van jouw inspanningen. Die kunnen de aanzet zijn om een tweede stap(je) op weg naar je doel te zetten.

Op die manier leer je dat belemmerende, ineffectieve gedachten omgezet kunnen worden tot effectieve gedachten die je aansporen om door te gaan in de richting die jij wilt. Tot je uiteindelijk je doel hebt bereikt.

www.footloose-lifecoach.webnode.nl

Tel. 06-22052590